nilma

min blogg | mina tankar | mitt liv

Världens godaste kakor

Jag är rätt så förtjust i kakor, bullar och muffins. Det händer att jag bakar egna, eller så köper jag dem färdiga i affären. Nu har jag en massa kakor hemma, för min egna kompis barn, de ska tjäna pengar till klassen och för att göra det, så säljer de kakor från Kakservice. Har ni testat de kakorna? Jag måste säga att de är nog världens godaste kakor, eller ja de hör till den kategorin i alla fall. Jag har köpt en massa burkar nu från kompisens barn. Gäller bara att inte gå och mumsa på dem varje dag.

Smart sätt att tjäna pengar

Det är ju en smart idé det där att sälja kakor för att tjäna pengar till klassen eller tjäna pengar till laget eller tjäna pengar till föreningen. Kakor är något de allra flesta köper tror jag. När jag var yngre och vi skulle samla pengar för klassresa så hade vi inte så att vi sålde saker för företag. Vet inte om det fanns då. Det vi gjorde var att ha basarer eller teater för föräldrar där de fick köpa fika och biljetter med mera.

Hoppas de får kul skolresa

Anledningen att kompisens barn ska tjäna pengar till klassen är för att de planerar att ha en skolresa närmare sommaren tror jag att det är. Jag hoppas de får ihop mycket pengar hela klassen så att de kan åka till ett ställe som är riktigt skoj för dem!

 

19 Jan 2019