nilma

min blogg | mina tankar | mitt liv

Väntar besök

Nästa månad kommer mina vänner på efterlängtat besök, ganska långväga faktiskt så de ska stanna över hemma hos mig från fredag till söndag. Jag har dåligt med extra sängplats men har tänkt köpa en bäddsoffa ganska länge nu, så det känns som perfekt läge att göra slag i den saken. Min gamla soffa är nedsutten och utsliten - och ful - så jag känner jättepepp inför köpet av bäddsoffa! Tänk så skönt att ha ett ordentligt alternativ för vänner och familj att sova på när de så känner för!

Vet var jag ska handla den

När jag köpte säng ganska nyligen så köpte jag den på Wegot, en onlinebaserad möbelbutik med enormt utbud av möbler. Jag är så himla nöjd med sängen och servicen var exceptionell. Jag kommer helt klart handla min bäddsoffa från Wegot om de har en som jag gillar. Jag har tittat som hastigast på utbudet och nog har jag skymtat några modeller som ser inbjudande ut både som soffa och som sovplats för mina vänner.

Det ska vara både snyggt och skönt

Jag är ganska petig med inredning, det ska vara praktiskt och snyggt och vågskålarna väger ganska lika. Jag är inte typen som är för design på bekostnad av bekvämlighet, men heller inte tvärtom. Det slog mig när jag tittade runt bland sängar på wegot.se att de har ett sortiment som nog passar alla smaker - lite som IKEA fast ändå inte.

Beskrivningarna till de olika möblerna stämmer enligt min erfarenhet väldigt väl, så även om man inte kan provsitta så får man en ganska god uppfattning om vad det är man köper.

20 Dec 2016