nilma

min blogg | mina tankar | mitt liv

Skydda dina fordon

Något som är mycket begärligt att stjäla, det är olika fordon. Det är lätt att en tjuv tar din bil eller stjäl din båt, utan att du vet om det och sedan är fordonet borta för alltid. Det du kan göra, det är dels se till att du alltid låser bilen samt låser fast båten. Det för att försvåra för tjuvarna. Parkera alltid på platser där det finns andra, samt gärna övervakning. Båten är bra att ha vid ett ställe där det finns insyn. Sedan kan det vara smart att investera i en spårsändare båt. För då kan du spåra var båten tar vägen om de skulle lyckas stjäla den ändå.

Ha koll på var bilen är - alltid

Till bilen kan du skaffa ett gps larm. Det gör att du alltid vet var bilen är samt att det larmar om det är så att någon rör bilen eller förflyttar den. Du har då full koll på ditt fordon. Ett gps larm går även att sätta på andra saker med. Det är ett bra sätt att skydda din egendom på. Tyvärr är det ju så att folk kan inte skilja på ditt och mitt. Det är mycket saker som stjäls idag. En del gånger är det så att tillfället gör tjuven. Så du kan ju se till att motverka det på flera sätt. 

Om du skaffar en spårsändare båt eller ett gps larm så kan du ha den tillsammans med en app för att ha full kontroll över var ditt fordon befinner sig. 

23 Dec 2019