nilma

min blogg | mina tankar | mitt liv

Nu har jag börjat på gymmet

No vet jag sa ju redan i januari det att jag funderade på att komma igång med mer träning och att det kanske vore bra idé med gym. Nu har jag tecknat medlemsskap på det gymmet som ligger rätt så nära mig. Jag har även skaffat mig en egen PT. Han har satt upp ett bra träningsprogram till mig med. Dessutom rekommenderade han att äta kosttillskott, som görs av företaget fitline-pminternational.se. Samt att han har hjälpt mig att se över min kost till vardags. Så tror att det ska bli bra detta. Dock har jag inte kommit igång med gruppträning som jag nämnde, men det är troligen nästa steg.

Testa nya saker

Som sagt, gymmet har även gruppträningar av olika slag. Det är allt från spinning till aerobics till en massa annat. Sedan vet jag att det även finns i simhallen, gruppträning i vatten. Det kanske vore nåt. Simmade gjorde jag mycket förr, så kanske börja simma igen och träna vattengympa eller med våtväst kanske. Det tål att tänkas på.

Sommaren är ju nära

Eller ja, sommaren kanske inte är så nära, men man vet ju med sig att innan man vet ordet av så är den här. Så det är ju bra att jag har kommit igång så pass bra som jag har gjort. Jag har även fortsatt med mina promenader faktiskt. Även fått med mig min bästa vän ut, nästan varje gång!

6 Mar 2019