nilma

min blogg | mina tankar | mitt liv

När bilen stinker

lukta gott i bilen

Ni vet, ibland kan det vara så att bilen, den stinker riktigt illa. Det hjälper inte att ha en massa olika sorters doftgranar eller krus. För ett tag sedan var det så i min bil. Jag vet inte varför det inte luktade bra, men det var inte en trevlig doft. Jag letade länge efter något för att ta bort dålig lukt i bilen. Hittade en butik på nätet med luktborttagningsmedel. Får säga att den var riktigt bra, men inte fullt ut. Det var ändå något som luktade dåligt.

Lämnade in för rekond

Till slut kände jag att efter ha sprayat medel, och städat på egen hand, så lämnade jag bort den, för att den skulle få en sån rekond. Det för både insidan och utsidan när de ändå höll på. Inte kul att åka i en bil som inte luktar bra menar jag. Sen är det inte fel att ha en välstädad bil heller, man är ju inte jättebäst på att göra det själv, även om man försöker. 

Men i alla fall, efter denna rekond var gjord, så berätta de, att de hade hittat räkskal, instoppat under bilen. Hm, jag kan tänka mig vem som gjort det, i ett försök till skämt. Kan säga att det inte uppskattades. Kanske ska skicka räkningen för rekonden till denna person, eller skämta tillbaka lika kasst kanske? Nej, det är ju taskigt, så kan man väl inte göra. Eller?

11 Jun 2019