nilma

min blogg | mina tankar | mitt liv

Gäller boka skidresa i tid

Skidsäsongen i Alperna är snart över, men det är dags att fundera på nästa års resa redan nu. Det gäller att vara ute i god tid när man ska boka en skidresa till Alperna. I alla fall om man har planer på att åka på ett lov. Skidåkning är många som väljer att göra när det är jullov, sportlov och påsklov. Det är för att det är just ledigt för barn dessa perioder. Vill man då vara säker på att få den skidresa till Alperna som man vill ha, ja då måste man vara ute i god tid. Det gäller även andra typer av resor med under dessa lov. 

Bra skidåkning i Alperna

Jag föredrar Alperna att åka till när jag ska åka skidor. Visst finns det många bra skidorter även i Sverige, men det känns skönt att komma iväg till ett annat land samt att det är riktigt bra skidåkning i Alperna. Jag har varit flera år på rad nu och det är något som passar mig. Så jag kommer inom kort att boka den skidresa som ska göras senare i vinter. 

Njuta av vår och sommar

Skönt ändå att våren är mer eller mindre över oss nu. Det kändes ett tag som om vintern aldrig skulle ta slut. Jag gillar vintern, så sett, skidåkningen och allt det. Men när man passerat februari, så vill man bara att det ska bli varmt här hemma igen. Så det är bra att det är på gång. 

 

19 Apr 2019