nilma

min blogg | mina tankar | mitt liv

En hel helg med serier

I fredags kväll när jag kom hem efter att deltagit på en wellnessmässa, så märkte jag det att jag var trött, ont i halsen och lätt huvudvärk. Mådde inte alls bra! Jag gick och la mig tidigt och på lördagen, alltså igår, så vaknade jag och var förkyld som bara den! Jag hade ju en massa planer för denna helgen, men de fick jag skrota. Det blev att jag istället la mig i soffan, med te och filt och så satte jag igång och kollade massa olika serier. Jag följer ju rätt många redan, men jag hittade även ett gäng nya.

Snacka om bingewatching

Från lördag förmiddag fram till lördag kväll låg jag alltså i soffan och sträckkollade serier. Hade ett litet avbrott för att ringa pizza som levererades hem. Bad även mamma komma hit med alvedon och annat smått och gott mot förkylningen. Idag söndag, så mår jag något bättre, men har även nu på förmiddagen hängt i soffan med mina serier. Även om jag hade en massa måsten så var det skönt att ta det lugnt och tillåta mig att ligga hemma och vara sjuk. Det är nog bra att göra det och inte hålla igång och så bli värre sjuk än vad man är. 

Nya tag nästa vecka

Jag hoppas jag ska må bättre imorgon, så jag kan jobba, men om jag inte gör det, utan har feber eller så, så blir det nog allt en dag till i soffan så att man orkar ta tag i allt senare. 

2 Nov 2018