nilma

min blogg | mina tankar | mitt liv

Det behöver inte vara så dyrt att anlita flyttstädning

När man flyttar, så brukar det ofta kosta en del pengar, så är det ju. Kanske du står med dubbel hyra en månad eller så är det avgifter för att flytta abonnemang med mera. Sedan är det ju även kostnader för flytten i sig, via flyttfirma eller genom att hyra kärra och be vänner. Kanske du då tycker att det inte är värt att även lägga pengar på flyttstäd Falun? Men, jo, vi säger att det är det! Grejen är att det behöver inte vara så dyrt med vare sig flyttfirma eller flyttstädning i Falun. Det eftersom att det dels finns företag med bra priser, dels att du även får använda dig av RUT-avdrag. Det gör det hela mycket billigare. Det kan vara värt att slippa ta tag i städningen efter du har lämnat din gamla bostad. Den tiden kan du istället lägga på att komma i ordning i den nya bostaden.

Tre sätt att sänka priset på flytten

Se till att i tid säga upp avtal och annat så du slipper stå med dubbla kostnader. En del abonnemang har uppsägningstid på 3 månader.

Välj rätt flyttfirma och städfirma för att få bästa priset på deras tjänster.

Hitta gratis kartonger och lådor i affären eller kolla efter begagnade på nätet, det är inte ett måste att köpa nya.

Andra bra tips

Flytta in först, möblera sedan och köp till det som saknas. Innan du möblerat är det svårt att skapa sig en bild av vad som behövs, och det är lätt att du köper för mycket eller fel saker

I samband med att du flyttar kan det vara ett bra läge att se över din hemförsäkring. 

2 Feb 2021