nilma

min blogg | mina tankar | mitt liv

Bjuden på bröllop i Skåne

Jag har fått en inbjudan till bröllop i sommar. Det är en av mina barndomskamrater som ska gifta sig. Hon flyttade till Skåne för många år sedan, så de ska ha bröllopet där. Hennes blivande make är just skåning. Pratade med henne efter att jag fått inbjudan och festen ska hållas på en vingård. På www.bröllopskåne.se kan ni läsa mer om den. Det ska bli kul att åka ner till Skåne, gå på bröllopet och även då träffa min vän. Det var faktiskt ett par år sedan vi sågs, tyvärr. Men det blir väl så när man bor långt från varandra. 

Vad ska man ha på sig?

Har ju läst att man får ju inte överglänsa bruden när man är på ett bröllop. Men vad sjutton ska jag välja att ha på mig? Funderar på om man ska satsa på att köpa något nytt tills dess. Det finns nog inte något direkt i min garderob jag känner att jag vill ha. Så det får nog bli en shoppingtur snart. Har ju ett par månader på mig så!

Tar bilen ner

Jag tänker att jag ska ta bilen ner till Skåne, dagen innan, då det är en bit att åka. Sedan stanna över ett par extra dagar med. Det är inte fel att passa på när man ändå är där tänker jag. Skåne har ju en massa att erbjuda i sevärdheter och aktiviteter som man kan passa på att se och göra. 

25 Mar 2019