nilma

min blogg | mina tankar | mitt liv

Är det dags att flytta?

Om du ska flytta så innebär det en hel del saker att ta tag i. Processen i sig kan ta tid, eftersom det inte bara är på flyttdagen det händer saker., Om du vill underlätta för dig själv, anlita då en billig flyttfirma i Stockholm som hjälper dig med det. Annars är det ju så att du måste be en massa vänner och familjen om hjälp. Det är ofta bra mycket smidigare att ta in en flyttfirma för det!

Packa inför flytten

Det som ofta tar en hel del tid i anspråk det är att packa alla dina saker. Dessa ska ju ner i lådor. Du kan vara smart före du packar genom att rensa bland alla dina saker. Är det trasigt, ja, släng det! Annars kan du försöka sälja av eller skänka bort saker. Sedan blir det mindre att packa. När du packar, ha många kartonger samt märk upp dem med ad som är i, eller vilket rum det ska till sen. Packa inte lådorna allt för tungt heller.

Glöm inte flyttstädningen

En flytt avslutas alltid med att göra en flyttstädning av den gamla bostaden. Det kan du göra på egen hand, eller anlita städföretag att göra det åt dig. Du som ska göra en flyttstädning bör planera i god tid för din flyttstädning. Du bör planera hela flytten så sett och då samtidigt planera för flyttstädning i din gamla bostad. Det så att du hinner med allt, eller hinner boka in de företag du vill ska hjälpa dig.

6 Jan 2021